Over Floor

Mijn naam is Floor Dieben. In augustus 2016 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool. Hierna ben ik direct aan de slag gegaan als diëtist bij diverse zelfstandige praktijken. Ik vond dit een fijne tijd en heb veel geleerd. In deze periode heb ik ervaring opgedaan in het behandelen van veel verschillende soorten ziektebeelden en heb ik o.a. de post-hbo ‘Eetstoornissen’ afgerond.

In 2019 ben ik er een jaar tussenuit gegaan. Ik wilde graag nog eens in de luchtvaart werken en heb een jaar gewerkt als stewardess. Dit vond ik leuk, maar lichamelijk ook zwaar. Ineens waren weekenden geen weekenden meer en werd er ook ’s nachts gewerkt. Hierdoor at en sliep ik op de gekste tijdstippen en ondervond ik zelf hoe het is om geen structuur te hebben in je leef- en eetpatroon. Voor mij was dit een reden om ermee te stoppen en wilde ik graag weer aan de slag als diëtist.

Toen ben ik voor mezelf begonnen en heb ik ‘Diëtist Floor Dieben’ opgezet.  Je kunt bij mij op locatie terecht, maar ook online. 

Ik zou het ontzettend leuk vinden om met jou op ontdekkingstocht te gaan om te kijken wat er qua voeding voor jou werkt, zodat jij je weer goed voelt. Wat voeding zo interessant maakt, is dat het met veel factoren in ons dagelijks leven samenhangt. Daarom vind ik het belangrijk om te kijken naar het totaal plaatje. Wie ben jij, wat is jouw bewandelde ‘pad’ en waar wil jij naartoe. En het belangrijkste: wat heb jij nodig om dit te kunnen bereiken. Want als dat lukt, dan is mijn missie in ieder geval geslaagd

Als diëtist volg ik diverse bij- en nascholingen en heb ik regelmatig overleg met collega-diëtisten. Op deze manier houd ik niet alleen mijzelf up-to-date, maar ben jij ook verzekerd dat jouw advies gebaseerd is op de laatste inzichten! Ik sta daarom ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en dien mij elke 5 jaar te herregistreren. 

Samenwerkingen